Avond- en weekenddienst
Buiten kantoortijden kunt u bellen met 0900-1598
Mijngezondheid.net
Herhaalrecept, E-consult en online afspraak maken
bellen
Tel: 0481 46 12 89
Fax: 0481 45 02 54

Welkom bij

Onze huisartsenpraktijk

Huisartsenpraktijk de Schaapskamp is een voortzetting van de praktijk van Arno Egging die op 1 januari 2015 met pensioen is gegaan. Huisartsenpraktijk de Schaapskamp werkt organisatorisch samen met Huisartsenpraktijk de Zwaluw in Elst.

In de Schaapskamp werken meerdere artsen samen aan goede zorg. Huisarts Saïd Hamed is samen met Vian Alzaher praktijkhouder van de praktijk. Thijs Richters en Lisa Hoogedoorn werken als huisarts in de praktijk. Door de organisatorische samenwerking met Praktijk de Zwaluw werken de medewerkers van de praktijk op de twee verschillende locaties. Bij afwezigheid van een van de assistentes kan een assistente van de andere locatie in komen vallen. Hiermee zorgen wij voor de continuïteit in onze praktijken. 

Ontmoet ons

PROFESSIONELE TEAM

Dit zijn de medewerkers uit onze praktijk. Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn! 

0481 461 289Maak een afspraak

Huisarts

Vian Alzaher

Drs. Vian Alzaher is allround huisarts.

Huisarts

Saïd Hamed

Drs. Saïd Hamed is allround huisarts.

Huisarts

Thijs Richters

Thijs Richters is een allround huisarts in Bemmel en werkt op maandag, woensdag en donderdagochtend op de praktijk.

Huisarts

Lisa Hoogedoorn

Lisa Hoogedoorn is allround huisarts en werkt maandag, dinsdag en vrijdag in de praktijk.

POH-S en Longverpleegkundige

Agnès van Giessen

Agnès is longverpleegkundige /praktijkondersteuner. Naast zorg voor Astma/COPD houdt zij spreekuur voor preventie van hart-en vaatziekten (CVRM). Tevens houdt zij zich bezig met de ontwikkeling van het ouderenzorgprogramma. 

POH

Lisette Hoes

Lisette is praktijkondersteuner. Naast de zorg voor onze diabetespatiënten houdt zij zich bezig met de ontwikkeling van het ouderenzorgprogramma. 

POH-GGZ

Wil de Bruyn

POH-GGZ geeft advies en begeleiding bij tal van psychische klachten en problemen waarvoor patiënten voorheen doorverwezen moesten worden naar de 2e lijn GGZ.

Doktersassistente

Joyce Polman

Joyce is een allround doktersassistente. 

Voor velen is Joyce een vertrouwd gezicht in de praktijk in Bemmel. 

Doktersassistente

Rabia Demirel

Rabia is een all round doktersassistente.

U treft haar regelmatig aan in de praktijken in Bemmel en Elst.

Doktersassistente

Gerlinda Breunissen

Gerlinda is een ervaren en all round doktersassitente. Zij werkt in zowel Elst als Bemmel. 

Doktersassistente

Mirjam Balk

Mirjam is een zeer ervaren en all round doktersassistente.

Doktersassistente

Lisa Dear

Lisa is in opleiding tot doktersassistente, ze is tevens huidtherapeute.

Doktersassistente

Diana van der Wiel-Smink

Diana is een allround doktersassistente. 

Managementassistent

Francis Nieuwenhuis-Aarts

Francis ondersteunt het management van de praktijken.

Manager a.i.

Kim Schoenmakers

Wij helpen u graag

ONZE VISIE
Dit zijn de medewerkers uit onze praktijk. Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn! Voor meer specifieke informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. De praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur. Op donderdagmiddag, na 12.00 uur is de praktijk gesloten. 

Sinds 2017 is de praktijk geaccrediteerd door het NPA. Dit betekent dat de praktijk steeds bezig is om de kwaliteit te verbeteren. Het gaat hierbij niet alleen om de kwaliteit van zorg, maar ook in verbeteringen rondom de bereikbaarheid en (patient-) veiligheid. 

 

De volgende zorgverleners zijn in onze praktijk voor u werkzaam

Praktijkondersteuner somatische zorg (POH-s)
De POH-s levert zorg aan patiënten met een chronische aandoening maar ook op het gebied van preventie en intensieve zorg. Patiënten met Diabetes, COPD of VRM worden door de POH-s begeleid om de aandoening zo stabiel mogelijk te houden. De POH-s gebruikt hiervoor de protocollen die door Zorggroep Arnhem worden opgesteld. Ook voor begeleiding bij het stoppen met roken kunt u bij de POH-s terecht. 

De POH-s wordt ook het aanspreekpunt voor ouderenzorg in de huisartsenpraktijk. In deze functie wordt zij het aanspreekpunt voor ouderen met meerdere (complexe) klachten. 

Praktijkondersteuner GGZ
De POH-GGZ geeft advies en begeleiding bij tal van psychische klachten en problemen waarvoor patiënten voorheen doorverwezen moesten worden naar de 2e lijn GGZ. 

Doktersassistente
Wanneer u naar de praktijk belt voor het maken van een afspraak krijgt u een van onze doktersassistentes aan de lijn. Zij zal u vragen stellen als ‘Wat is uw vraag aan de huisarts’ of ‘Wat is de reden voor uw bezoek aan de huisarts?’. Deze vragen behoren tot een van de belangrijkste taken van de praktijkassistente. Dit heet triage, de traige loopt volgens een vast protocol. Een huisarts onderzoekt u en stelt indien mogelijk een diagnose. De praktijkassistente doet dat niet. Zij is goed opgeleid voor triage. Triage betekent letterlijk vertaald ‘sorteren’. In de huisartsenpraktijk komt dit neer op twee zaken.

1) Het vaststellen van de beste hulp voor u op dat moment. Denk hierbij aan een afspraak op het spreekuur van  de huisarts, de praktijkondersteuner of de assistente, een afspraak op het telefonisch spreekuur, een advies of een medicijn. De praktijkassistente kan ook uitleg geven over de hulp die u kunt verwachten. Het is niet altijd zo dat een afspraak op het spreekuur van

2) uw huisarts nodig is om uw vraag te beantwoorden.
Het beoordelen van de urgentie van uw klacht of vraag om vervolgens zorg te dragen voor juiste planning. Bij medisch dringende klachten krijgt u op een zo kort mogelijke termijn een afspraak. Bij klachten die kunnen wachten zal de praktijkassistente met u zoeken naar het meest geschikte moment.

Bij triage door de assistente wordt gebruik gemaakt van een protocol. Aan de hand hiervan stelt de zij u gerichte vragen om een zo helder mogelijk beeld van uw vraag te krijgen. Het protocol geeft vervolgens aan welke medische hulp geboden moet worden en op welke termijn dit moet plaatsvinden. Wanneer het meteen duidelijk is dat het om een spoedgeval gaat zal de praktijkassistente u minder vragen stellen en zo snel mogelijk de juiste hulp inschakelen.Net als de huisarts heeft ook de praktijkassistente een geheimhoudingsplicht.

De huisarts controleert zeer regelmatig het verloop van de triage. Alle door de praktijkassistente gegeven adviezen worden geregistreerd en besproken met uw huisarts.

U kunt bij de assistente ook terecht voor het maken van uitstrijkjes, behandeling van wratten, verwijderen van hechtingen, oren uitspuiten, bloeddrukmeting en bloedafnames.

 

Spoed

0481 461289

In geval van medische spoed zijn wij bereikbaar op bovenstaand nummer. Via dit nummer wordt u op maandag t/m vrijdag tussen 8:00 en 17:00 uur direct te woord gestaan als u kiest voor optie 1. Kies deze optie svp alleen voor dringende gevallen.

Op donderdagmiddag na 12.00 uur wordt voor spoed waargenomen door Huisartsenpraktijk Peters, tel. 0481-450 020 of Huisartsenpraktijk Hiddink, tel. 0481-452 115. Voor eerste hulp kunt u altijd terecht op de praktijk, als u van tevoren belt, rekenen wij op uw komst.

Voor dringende medisch vragen in de avond, nacht of weekende kunt u terecht bij Huisartsendienst Arnhem, telefoon 0900-1598

bel 112 in levensbedreigende situaties

Zorgaanbod

0481 461289

U kunt bij ons terecht voor alle gebruikelijke huisartsenzorg. Wij volgen daarbij de richtlijnen van de NHG en de KNMG.

U kunt bij ons terecht voor:

Zorg voor Diabetes Mellitus en COPD volgens de richtlijnen van de Zorggroep Arnhem

Inbrengen van pessarium, spiraaltjes en Implanon

Kleine chirurgische ingrepen zoals het verwijderen van moedervlekken, wratten, talgcysten

Wratten behandeling met stikstof, verwijderen van hechtingen, oren uitspuiten, uitstrijkjes maken, bloed prikken

HUISARTSENPRAKTIJK DE SCHAAPSKAMP
Karstraat 22
6681 LB Bemmel

EMAIL
info@huisartsenpraktijkdeschaapskamp.nl

TELEFOON
0481 461289

OPENINGSTIJDEN
maandag, dinsdag woensdag en vrijdag: van 8.00 tot 17.00
op donderdag van 8.00 uur tot 12.00 uur. tel praktijk 0481 461289
telefoon bij spoed: 0481 461289, optie 1.